Veien mot å etablere vår egen arbeidsplass

Det er mange som spør om jeg kan komme med en oppdatering på hvordan drømmerealiseringsprosjektet vårt går. Jeg kan meddele at det går fremover og vi lever med konstante sommerfugler i magen for tiden. Jeg tenkte at jeg i dette innlegget skulle fortelle dere litt om våre første skritt i veien mot å etablere en egen arbeidsplass.

Me and my man, feeling crrrazy

Det første vi tok for oss var hva vi ønsket fylle ukendagene og resten av livet vårt med? En tanke vi bruke lang tid på å lande. Som nevnt tidigere tok det oss enda lengre tid å konkretisere nøyaktig hvordan vi kunne gjøre disse tankene om til en idé som vi kunne leve av.

Så, hva endte vi opp med? Jo, våre interesser må ivaretas gjennom jobben vår. Vi skal elske å være på jobb, det skal ikke føles som jobb. Det å telle timer eller det å telle ned til helg er uaktuelt. Det skal være så himla gøy å holde på med det vi skal satse på, at vi ikke tenker over hva som er jobb og hva som er faktisk fritid.

Jeg skal gi dere noen hint og stikkord om hva som ble utslagsgivende for vår del. Vi måtte kunne bruke kroppene våre fysisk i arbeidet. Naturen er helt klart et viktig element for vår del. Å bruke tid på sanking av mat har lenge vært en forutsetning for oss lenge. Vi er levende opptatt av miljø, kortreiste produkter og lokal mattradisjon. Tilhørigheten til hjemstedet vårt, kultur og lokal identitet er også utslagsgivende.

Tro meg, å finne løsninger som gjør at dette kan bli jobben vår, var ikke gjort over natten. Mitt beste tips til fremtidige gründere er å bruke god tid på denne prosessen. Legg ned et solid stykke arbeid i idéavklaring før dere setter i gang. Vi føler oss så uendelig trygg på at vi ønsker å fylle vår hverdag med akkurat vår idé, fordi vi har brukt såpass lang tid på å kjenne på hva som gjør oss lykkelige.

Så nå gjør vi alt vi kan for at vår idé kan realisere. At vi kan drive en virksomhet som er fremoverlent og bærekraftig. Innovativ med bakgrunn i gamle tradisjoner.

Jeg skal fremover ta dere med i hva vi har gjort så langt i prosessen og hvordan vi målrettet jobber for å nå våre mål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s