Hva hvis?

Det er ikke ofte jeg blir grepet av de helt tunge tankene, selv om det har vært tunge stunder og tøffere perioder. Men i dag ble jeg altså det. Tankene som poppet opp, de var temmelig kullsvarte. Jeg ble med et grepet av en frykt og en en klump i magen jeg bare ville gråte av. Hva om alt dette ikke går i orden?

Vi har lagt så inderlig mange timer i dette. De første regningene begynner å komme hvert øyeblikk. Det er fortsatt mange, utallige mange, timer til vi er nær målstreken. Det er kanskje nettopp derfor jeg ble grepet av en angst. Hvordan takler vi det, om vi legger ned enda flere timer, enda mer penger, så går det ikke?

Vi sier at vi skal klare dette uansett. Det tror jeg fortsatt at vi gjør. Det vet jeg at vi gjør. Likevel dukker slike tanker opp. Hva hvis?

Det er kanskje på tide å skaffe seg en mentor. I dag hadde jeg trengt å snakke med noen som har vært i gjennom akkurat det vi går gjennom nå. En som kan fortelle meg at det er vanlig å føle det også slikt, som jeg gjør i dag. En som hadde sagt til meg: «Gråt en liten skvett nå, fordi du er redd, så fortsetter du akkurat der du var før følelsene kom.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s