Er vår idé lønnsom?

Denne bloggen har alltid lovet at dere skal tas med på oppturer og nedturer på veien til drømmerealisering. For noen innlegg siden tok jeg dere med på noen baksider av nettopp dette. Disse kan leses her. Nå skal jeg ta dere med på noen deilige oppturer! For ingeting kjennes så innmari bra, som når realiseringen går din vei.

Vi er for blodig alvor begynt å sondere terrenget. Finnes det en plass til oss og våre drømmer i næringen? Er det mennesker der ute som vil legge penger i det vi ønsker å holde på med?

Så langt har vi bare møtt på masse rungende YES og heiarop. Banken har tro på oss, de skal hjelpe oss videre på vei. Næringsaktører i aktuell kommune har tro på oss. Rådgivere i næringen har tro på oss. Det kribler i hele kroppen. Det eneste jeg vil er å stupe i dette, med hele kroppen. Jeg forstår at for å ikke lande i vannet med et giga mageplask kreves det tid. Vi skal gi det tid.

I morgen skal vi se på om vi får startet på et driftsbudsjett sammen med en ekstern rådgiver. Er ideen lønnsom? Kommer vi til å klare å leve av den? Hva må til i månedene fremover for at vi skal kunne leve av den?

Spørsmålet alle aktørene vi møter stiller oss, er om vi har tenkt på økonomien i dette? Ideen er på plass, det hører de. Hjertet er med, det er de sikker på. Men er hodet og fornuften det? Ja, det mener vi selv. I morgen starter som sagt hjelpen fra en ekstern part for å vurdere dette og konkrete kalkyler skal utarbeides for å se på nettopp dette.

SAMSUNG CSC

Jeg er så sjeleglad for at jeg kan puste med magen, ute i naturen når sommerfuglene herjer som verst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s