«Jeg er da på ingen måten en gründer»

Ved to konkrete tilfeller er jeg blitt forespurt om å være med som deleier ved oppstart av to forskjellige virksomheter. Begge gangene takket jeg nei før jeg i det hele tatt vurderte ideene. Å det handlet ikke det minste om ideene jeg ble presentert for. “Jeg er da på ingen måte noen gründer!” Uaktuelt!

Grunnen var enkel. Økonomisk trygghet ble av meg ansett som en av grunnsteinene i mine behov. Aldri i verden at jeg ville risikere et giga skår i noe så viktig som en grunnsten. Massevis av arbeid har jeg aldri vært redd, tvert imot, jeg elsker å peise på for å nå et mål. Ta sjanser eller tre ut av komfortsonen er jeg også temmelig dyktig på. Det vare dette med økonomien..

Så står jeg her i dag da, sammen med min mann og en liten pjokk på halvannet år, klar til å satse alle sparepengene. Ikke bare mine sparepenger, men også min manns sparepenger. Vi er begge klare for å satse hele vår bankkonto på en ide! Vi er gærne!

Når jeg sto uten forpliktelser, og uten ei krone i gjeld, var tanken på å bli en gründer helt absurd. I dag, som gift og med en liten gutt, da er jeg klar til å satse alt. Det er så jeg nesten må le høyt av meg selv.

Mannen min og jeg har lenge hatt oppe til vurdering hvordan vi vil leve livet vårt. Hvordan hverdag pjokken vår skal vokse opp i. Hva vi vil fylle ukendagene og resten av livet vårt med. Det tok tid å lande tanken. Det tok oss enda lengre tid å konkretisere nøyaktig hvordan vi kunne gjøre tanken om til en ide. Etter masse arbeid har vi altså falt på en ide vi har ståltro på. En ide vi er villig til å satse absolutt alt på.

SAM_5850.jpg

O’hoi for en tid vi har i vente. Her er bare å brette opp armene. JESSUFADER SÅ G-Ø-Y!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s