Date night

I dette øyeblikk står jeg på badet hos mamma. Jeg og mannen skal på date! Jeg grugleder meg. Men det er viktig å ikke glemme forholdet oppi babytilværelsen, så i kveld er mamma barnevakt. Jeg og mannen skal ut å spise og nyte litt deilig vin. Det kribler i magen.

Dette er forresten første gang jeg mobilblogger. Håper innlegget ser nogenlunde likt ut som det bruker. Sender dere en god klem. I Tromsø sludder det kattunger, så værmessig er det ikke akkurat veldig fristende å jåle seg opp. Men det overser jeg nå, for jeg skal på date med mannen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s