Sjonglør

For tiden svever det masse baller i luften rundt meg. Eller, det er ikke bare baller, det er også masse sommerfugler som flakser omkring meg. Det er mye som skjer i min hverdag, og jeg gleder meg utrolig masse til å fortelle dere alt. Når tiden er inne. Siden jeg må være litt hemmelighetsfull for øyeblikket deler jeg i stedet et nailed it øyeblikk med dere.

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi har begynt å tenke på julekort. Årets julekort kommer selvfølgelig til å inneholde et bilde av vår lille prins. Jeg tenkte i den anledning at jeg skulle prøve meg på noen nusselige bilder av prinsen, hvor vi blant annet hadde med Ivers søte, små babyføtter. Slik som typen bilde under.

fotograf-karinfoto-babyfotograf-nyfodtfotografering---stlandet-Sarpsborg

Bildet er lånt fra KarinFoto

Gutten vår på snart et år er som en makk. Ene gudmoren hans sendte en tekstmelding i går med følgende: «Hva ønsker turbo i julegave?» Forstår dere hvor jeg vil? Her ser dere Ivers nusselige babyføtter.

Nailed it 1

Jeg bare: NAILED IT!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s