Usminket søndag

Gradestokken viste friske minus 20 grader når vi sto opp i dag tidlig. Det har satt kraftig preg på vår søndag. Iver sover vanligvis alle sine blunder ute i vogna si, men når det er så kaldt som i dag kunne vi ikke legge han ut. Han var mildt sagt misfornøyd med å sove inne. Denne gutten trenger helt klart frisk luft for å få seg en god høneblund. Vi prøvde å lure han med å ha han i vogna si inne på soverommet, med vinduet åpent. Dette uten å lykkes. Så hver blund i dag har vart i 30 minutter, som er 1/3 av det han vanligvis sover.

Ergo søndagen her på gården har bestått i sutring. Tidvis hyling. Av og til er fanget ok. Av og til er ingenting ok. Av og til kan han leke. Av og til er det kun å bli bært som er ok.

IMG_0460

IMG_0469 (1)

Når ingen i dette hjemmet har fått frisk luft i nesen hele dagen setter det preg på humøret. Så når Iver først sov var mannen og jeg småhissig på hverandre. Vi blir jo også sliten av at tålmodigheten til vår lille pjokk er så godt som ikke eksisterende.

I dette øyeblikk venter jeg på at risen vi skal ha til middagen blir kokt, så jeg kan begynne å steke laksen. Mini ligger i vognen, mens mannen kjører den over en dørstokken inn til kjøkkenet. Att og frem. Pjokken er lysvåken, men slapper i det minste av.

Vi skal ha limemarinert elvelaks med mangosalat til søndagsmiddag. Dagens opptur. Så er det er et helt vanvittig nydelig lys ute nå. Det finnes ikke en sky på himmelen. Derav sprengkulden. Nydelig. Mulig vi fører mini opp til besteforeldrene etter middag, slik at jeg og mannen kan ta oss en tur i skogen. Få inn litt romantisk hygge etter en dag med kort lunte. Kjenner at en liten time out, og litt frisk luft, kan gjøre et underverk eller to.

Håper dere har hatt en fin søndag så langt. Om deres søndag også har vært litt krevende, som vår, gjør noe fint ut av kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s