Hjertet mitt blør

Det gjør så vondt. Jeg kjenner tårene presse på hver gang tankene mine går til Paris. Jeg kan nærmest ikke tenke på den enorme sorgen som volder så mange. Det var vonde nyheter å våkne opp til. Det finnes rett og slett ikke ord. Hjertet mitt blør. Morgenen gikk naturlig nok til å lese nyheter. Prøve få en oversikt over hva som har hendt. Som om det liksom hjelper.

Kl ni i dag tidlig begynte studiesamlingen. På Stamina har levd litt i vår egen intense treningsboble i ni timer. Nå er jeg hjemme hos mamma igjen, og bobla er sprukket. Klumpen i hjertet mitt er enorm. Jeg klarer ikke begripe hvor denne ondskapen og hjerteløsheten kommer fra. Ønsket om å skape frykt og redsel.

All solidariteten vi ser verden over varmer i det grusomme. Vår egen statsministrer gråter på nyhetene. Vi tenker ikke politikk nå, vi tenker solidaritet. Ishavskateralens lys viser det franske flagget i solidaritet fra Nordens Paris. Hele feeden på sosiale medier viser det franske flagget. Hvor enn vi snur oss, ser vi en solidaritet. Likevel er den overdøvende følelsen i meg sorg.

Bildet er hentet fra Nordlys.no. Foto: Stian Joachim Olsen

Jeg skulle ønske jeg hadde en setning for å oppmuntre. En sangtekst å vise til. Eller et dikt. Det har jeg ikke. Akkurat nå har jeg ikke ord. Jeg har bare en liten, stille bønn. Vær så snill, ikke spre hat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s