Helten vår

Dagen i dag startet klokken 08:45 med: PA-PA. PA-PA-PA. PAA-PA!! Meningen var at lille og jeg skulle liste oss opp straks mini våknet slik at mannen kunne få kaffe på sengen. Mini ville noe helt annet. Han ville starte dagen med pappa-kos. I grunn den beste starten på farsdagen. Lillebror sov her, så han kom også kravlende opp i senga. Etter masse kos fikk mannen ligge å slumre videre, mens vi andre sto opp å stelte i stand frokost.

Verdens beste pappa

Mini forguder pappaen sin. Ingen er som pappa  ❤

For litt over ni måneder siden ble Odd-Erik pappa for første gang. Han var spent, men utstrålte en trygghet. Den tryggheten har han vist hver eneste dag siden Iver kom til verden. I går la mannen seg litt før meg. Når jeg kom inn på soverommet lå Iver i mannens armkrok. De lå ansikt til ansikt. Iver var så trygg og tilfreds. Det rører enormt i mammahjertet å se et slikt bånd mellom de. Det er nesten så jeg elsker Odd-Erik enda høyere når jeg ser han sammen med den nydelige gutten vi har skapt.

Iver elsker å tulle med pappaen sin. De to har en helt egen intern humor. Tidvis ler de så høyt og heftig at mor nesten blir bekymret. Ingen kan få Iver til å le slik som pappen kan. Odd-Erik er helt fantastisk, på absolutt alle området. Iver kunne ikke vært mer heldig med pappaen sin. Verdiene til pappaen verdsettes høyt. Iver er så heldig som har en pappa som gleder seg sånn til å lære han om friluftsliv, om jakt, om fiske. Iver har en utrolig flott rollemodell i Odd-Erik.

Vi elsker deg så inderlig høyt. Du er klippen i livet vårt. Vi ser opp til deg og forguder deg. Håper din første farsdag blir spesiell. Kjempekyss fra Iver og mamma ❤

Må også sende en ekstra hilsen til min egen fantastiske pappa. Jeg har tidligere dedikert et eget innlegg til bauten selv. Du kan lese om min fantastisk pappa her. Kjære, flotte fedre der ute, gratulerer med dagen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s