Northern Soul

Fredag. I dag kjennes det ekstra deilig med helg. Vi kom hjem til skogen i går etter å ha vært på farten i ei uke. Lille trengte ro og egne rutiner nå, så det kjennes godt å være hjemme – selv om vi har hatt det utrolig fint sammen med familie. I dag startet vi dagen med å pakke ut, skifte på senga og vaske huset. Nå har vi spist. Lille sover. Det finnes ikke et eneste punkt igjen på dagens gjøremål listen.

Jeg har endelig tid til å sette meg ned for å lytte på Northern Soul – The Album, plata Herman Rundberg har sluppet. «Herman Rundberg tok med seg et nordnorsk og samisk stjernelag da han komponerte bestillingsverket Northern Soul til fjorårets Varangerfestival. Nå har verket gått videre til plateformatet» ref. NRK Sápmi. Så langt elsker jeg det. På sett og vis er det eventyrlig. Det gir meg en indre ro, samtidig som jeg berøres i hjertet.

Legger ved dette eventyrlige bildet fra bryllupet mitt og ønsker dere en riktig fin helg, gode lesere. Her er det ro og hvile som står på planen. Vi har faktisk ingen konkrete planer. Det er også deilig. Vi får bare se hva helgen bringer.

Foto: Ørjan Bertelsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s