Naken, sårbar og ydmyk

Nå ble det mye kroppsfokus her. Men på en positiv og fin måte. Kjære, kjære alle dere fine lesere, TUSEN TAKK for den fantastisk gode responsen jeg har fått på innlegget mitt om en gjennomsnittlig kropp etter fødselen. Jeg er overveldet. Dere forstår ikke hvor godt det er, og hvor mye det betyr når man velger å vise seg naken og sårbar, på måten jeg valgte. Du kan lese innlegget her dersom du ikke har sett det. Takk!

Det er tydelig at at temaet vekket interesse og er meget aktuelt i dag. Regionavisa Nordlys og lokalavisa iTromsø valgte begge å omtale innlegget. Det er stort for meg å få være med på å skape en samfunnsdebatt av et så viktig tema.

For å klarne hode mitt litt etter alt dette rømte jeg en tur inn i skogen. Ingenting er som frisk luft og en mengde bjørkeskog når hodet ditt er fylt av tanker, inntrykk og meninger. For anledningen tok jeg en god, gammeldags selfie. Gliset er takket være dere, herlige lesere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s