Mandag

Ny dag. Ny uke. Nye muligheter. Vanligvis elsker jeg mandager. I dag er ikke en like elskverdig mandag. Iver holder på å få tenner oppe, og i natt hadde han vondt. Fra fire til fem var vi lys våkne. Han gråt og trengte en kald gulrot til å lindre smertene. Pappaen fikset han en gulrot, og la seg for å sove videre. Jeg tok nattenvåket, han skulle stå opp. Men Iver ble så glad for gulroten at han ville dele den med oss, og da spesielt sin sovende pappa. Mannen hadde ikke hjerte til å overse gesten, så han lå der å tok en liksom bit hver gang Iver ville dele.

Ville aller helst bare bli her i dag

I to netter nå har Iver vært urolig å jeg kjenner godt på det å ikke sove, enda jeg var så heldig å få sove lenge i dag. Så starten har vært tung. Det begynner nærme seg formiddag, jeg har inntatt sikkert fire kopper kaffe. Tilnærmet ingen vann. En solid og god havregrynsfrokost har jeg spist, men jeg må få opp væskeinntaket. Alt er litt et tiltak når man er litt sliten.

Å bare tre over seg en oversized kjole var et must i dag

Så nå er det bare å bite tennene sammen, drikke mengder med vann slik at jeg ikke er dehydrert på toppen av det hele, og komme i gang med dagen. Her står studier, trening, matplan og ukeplan på listen. Kjenner en god dose friskluft også er elementært i dag. Må bare finne ut hvor jeg skal starte så jeg får gjort noe. Ja, så er internettet klikk i dag. Det er det eneste minuset med å bo i skogen. Vi har ikke akkurat veldig stabilt nett.

Håper dere har en litt bedre start på uken enn meg. Og skulle dere ha en litt treg og umotivert start, sånn som meg, håper jeg dere sammen med meg bretter opp armene og gjør dagen så bra som overhodet mulig. Målet mitt er når kvelden kommer at jeg skal kunne si at dette ble en veldig bra mandag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s