Knust telefon. Sosiale medier detox

Jeg klarte å knuse telefonen i helgen. Første gang i min karriere. Dersom jeg forsøker å bruke den er fingertuppene fulle av små glassbiter, så telefonbruken min holdes til et minimum. Ufrivillig sosiale medier detox går egentlig veldig greit. Savner Instagram og snap mest. Nå har jeg akkurat bestilt meg ny telefon, men det tar litt tid for apple å levere til skogen så får vel bare nyte avkoblingen og smøre meg med tålmodighet.

Jeg skulle jo prøve å få tatt bilder under søndagens samling, men med syk baby gikk ingenting som planlagt denne dagen. Lørdagsnatten ble Iver febersyk. Jeg dro avgårde på samling med knust mammahjerte og tårene pressende på. Det eneste jeg ville var å holde rundt min lille, slappe baby. Det siste jeg ville var å dra fra han første gang han var syk. Han var i de beste hender sammen med mannen og mamma, men likevel, jeg ville jo være der.

I lunsjen dro jeg å var sammen med han. Kl 16 ble formen hans så mye verre at jeg dro fra undervisningen for å være mamma. Da bare gråt han og ropte på mammaen sin. Siden har han egentlig vært på fanget eller hoften. Det er som om verden stoppet opp. Lille har fått all fokus og vi har bare koset med han. I dag har formen vært bedre, så vi har fått gjort litt her hjemme i skogen. Jeg har så mandag i dag. Sikkert siden vi kom fra byen i går. Nå er det bare å få brødene ut av ovnen så er det kvelden her. Håper dere har hatt en fin start på uken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s