Egen frisør på landet

Hei sveis. Sparesveis. Alle som har hatt kort hår og skal spare til langt vet hvor forferdelig det er med sparefrisyre. For første gang i historien er jeg latterlig fornøyd med min sparefrisyre. Jeg er så heldig at jeg har en søster med frisørkompetanse, så hun fikset frisyren min i går kveld. Nå sitter vi godt plantet i sofaen hos mamma. Jeg sier vi for mannen er tilbake fra jakt. Fint å være to igjen. Vi skal være i Tromsø over helgen fordi jeg begynner med den praktiske undervisningen på PT studiet i morgen. Jeg gleder meg så vanvittig! Det kribler i hele meg. Men blir rart å være borte fra lille i så mange timer gjennom denne helgen.

Nyklippet og fresh av frisør lillesøster Jill Rente, som 1. desember starter opp som frisør igjen i Tromsø. Hurra! Vet om mange som jubler nå.

2 kommentarer om “Egen frisør på landet

  1. Med et så fint utgangspunkt som deg skal det godt gjøres ikke bli fin 😘 Takk for fine ord! Litt lendge så blir det en «ny spare frisyre», eg har planene klare 😉 Flotte bilda 👍

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s