Kjæreste Ester. Bonusbestemor.

Vi har det så fint i huset ditt. Vi føler oss skikkelig hjemme her. Som vi alltid har gjort. Vi savner deg selvfølgelig hver eneste dag og skulle ønske du var her sammen med oss. Jeg skulle gitt så inderlig mye for en av dine gode, hjertevarme klemmer akkurat nå. Det er så jeg nesten ikke kan tenke på den siste klemmen jeg fikk, som vi begge visste ble den siste, selv om den fortsatt varmer. Likevel må jeg hente den frem innimellom, når jeg savner deg ekstra. Som i dag.

Bilde av oss i bryllupet. Som du styrte og sullet i lang tid for at dagen vår skulle bli perfekt. Takk for din raushet.

Jeg tar vare på lillebror for deg, kjæreste Ester. Jeg planlegger middag når han er ferdig på skolen slik at han kan spise her først, slik som han brukte hos deg. Jeg vet lillebror hadde gledet seg til å komme til deg før han skulle på skolen, nå som han ikke kan være på SFO mer. Han kommer hit hver morgen nå. Han elsker å sitte med kjøkkenbordet, slik som han brukte hos deg.

Kjæreste Ester. Jeg skulle ønske du kunne se Iver som kryper over stuegulvet ditt. Leker i kjøkkenskapene dine. Jeg skal se til lillebror, Tove og pappa for deg. Kjæreste Ester. Vi har det alle bra, men vi savner deg veldig. Jeg skulle så ønske du var her. Vi savner deg.

En kommentar om “Kjæreste Ester. Bonusbestemor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s