Bryllupet i skogen

Fra tid til annen kommer jeg til å vise dere drypp fra bryllupet. Fordi jeg elsker å mimre tilbake til den store dagen. Fordi jeg elsker å se på bildene. Som jeg skulle ønske at jeg kunne gifte meg på nytt – med Odd-Erik selvsagt. Vi kommer garantert til å fornye løftene på et tidspunkt bare så vi kan ha en ny bryllupsfest. Så jeg kan bruke kjolen en gang til. Jeg må jo få lov til å ha bryllupskjolen min på meg når vi fornyer løftene. Tihi. Sukk..

Foto: Ørjan Bertelsen

En dag skal jeg skrive ned historien å dele den med dere. Jeg husker fortsatt hele dagen som om den var i går. Følelsene. Den enorme lykken. Kjenner jeg gleder meg til å få ned historien. Det er kanskje på tide.

En kommentar om “Bryllupet i skogen

  1. I believe that is one of the most significant information for me.
    And i’m satisfied reading your article. However wanna observation on some general things, The web site taste is
    wonderful, the articles is really nice : D. Excellent task, cheers

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s