Ingen problem å bo i skogen

Det jeg gruet meg mest til med å flytte på landet var tilgjengelighet. Tilgjengelighet til gode råvarer, kaffe, diverse shopping. Å plutselig havne i ingenmannsland uten disse mulighetene. Men det går helt fint skal jeg fortelle dere! Jeg har nemlig tatt nettshopping til nye høyder. Det er jo så mye bedre å gjennom noen tastetrykk finne billigst pris, for så få levert ønsket vare i posten. Eller slik som i tilfellet fra Zara, PÅ DØREN LANGT OPPE I SØRDALEN. Jeg var i sjokk. Adressen vår har ikke GPS koordinater, så leveringsbudet måtte ringe meg fra Setermoen (20 minutter unna oss) for å kunne bli guidet hit, men likevel fikk jeg to ekser med klær levert på døren!

Ellers bestiller jeg bare det jeg trenger dersom et viktig behov melder seg. Type ullklær til Iver, fersk kaffe (ja, fersk kaffe anser jeg som et viktig behov). Det er jo så enkelt å handle på nett i dag. Så en av mine verste frykter er herved avkreftet som en reel frykt. Jeg trives faktisk bedre med å shoppe på nett enn å stresse inn til byen for diverse småtterier. Jeg tilhører nemlig rasen som ikke liker å trø gjennom butikker. På storbyferier kan jeg til en viss grad sette pris på det, som regler ellers er det et vonde som må gjennomføres. Ergo nettshopping er genialt for meg.

Ja, vi fikk til og med fersk fisk fra Senja levert på døra i slutten av forrige uke. En pensjonert bankmann var kjørende oppe i dalen her på innlandet med fersk fisk. Vi kjøpte masse deilig torsk. I morgen skal vi ha hjemmelagde fiskepinner til middag. Gjett om alle på gården gleder seg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s