Snake motivasjon

En liten dæsj sol og en ny trenings tights kan gjøre underverker for en trett kropp. Vi holder for tiden på med å få Iver til å sove i egen seng. Etter han lærte å krabbe for alvor ser vi at han må sove i sprinkelsengen sin. Han er selvfølgelig ikke helt enig. En gang i timen gjennom hele natten våkner han for enten for å sjekke om vi er der, eller rett og slett i protest, hvorav det må synges og koses. Det blir man en smule kake i hodet av. Håper det fort går over. Natt en var det mye gråting, natt to var det kun småprotester, så håper natt tre blir bedre.

Det som hjalp på var pakke i posten. I dag kom nemlig en ny treningsbukse bestilt fra Get Inspired. Er alltid så morsomt med pakke fra de, setter stor pris på det lille ekstra de legger i personlig preg. Thightsen Snake High Waist som kom i  dag var fra merket Aim´n jeg har lest mye skryt om. De skal være superdeilig å ha på, noe jeg kan være enig i! Det er sant som det sies, man merker ikke at man har de på. Gleder meg til å teste de ut under trening litt senere. De ser i hvertfall super fresh ut, elsker mønsteret! Kjøpt treningsmotivasjon. Digg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s