En ny epoke er for alvor startet

I dag ble huset vårt, som ikke er vårt lengre, overdratt til de nye eierne. På sett og vis føles det vemodig. Vi har veldig mange fine minner fra huset på Håkøya. Masse herlige øyeblikk med både venner og familie. Det var dit vi tok Iver hjem for første gang. Under hele svangerskapet bodde vi der. Vi har ledd, drømt, drukket mang en glass med vin, kranglet, grått og danset akkurat i dette huset. På sett og vis savner jeg hjemmet der. Vi var lykkelig på Håkøya. Vi kunne sikkert vært lykkelige på Håkøya i veldig mange flere år.

Men skal man realisere større drømmer må man ta sats. For at vi skal kunne leve mer i takt med våre verdier var det nødvendig å selge. Å jeg kjenner daglig på lykken det gir meg å bo i skogen. Den indre roen. Selv om jeg i dag skal tillate meg å kjenne på vemodet over å solgt vårt nydelige hus på nydelige Håkøya. Legger ved noen bilder så dere kan se skatten vi har gitt videre.

Alle bildene av huset er tatt av Invisio i forbindelse med salget. Takk, Børge på SNE Eiendom, for en fantastisk innsats med salget.

En kommentar om “En ny epoke er for alvor startet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s