Manipulert på date

Har du blitt introdusert for klippfiskboller? Ikke? Da MÅ du prøve det. Å nei, dette er ikke reklame, kun ei stappmett jente som på det sterkeste oppfordrer deg til å prøve nettopp klippfiskboller. Halvors klippfiskboller er produsert av førsteklasses råvarer fra den nordnorske kystfiskeflåten. De viser til at de har ivaretatt råvarene i henhold til klassiske foredlingsmetoder, og gjort de tilgjengelig for et moderne norsk kjøkken.

Mamma deltok på SMAK Matfestival i Tromsø i helga og smakte på disse. Siden hun vet at mannen og jeg er ekstremt glad i mat fant hun ut at hun skulle lage det til oss. Disse ble frityrstekt og servert med chilisaus. Det smakte himmelsk. Jeg spiste ca like mye som mannen og mamma til sammen. Mamma og mannen gav seg til fordel for dessert. Mens de satt å spiste sjokoladedessert satt jeg fortsatt å dyppet fiskebollene i chilien. I dag ofret jeg dessert (sjokoladedessert ofret av sjokolademomsen selv!) til fordel for fiskeboller. Ahh. Jeg skal så innom Helmersen Delikatesser før vi drar hjem for å kjøpe med meg noen slike pakker. De skal testes ut med aioli neste gang!

Nå er jeg stappmett! Å jeg som skal på date med mannen i dag. Hadde håpet på å teste ut Casa Infernos pizza senere, men det er bare å bytte ut med en annen plan nå. Tidligere i dag sendte jeg en tekstmelding til mannen om han ville gå på date med meg i kveld. Det ville han. Jublende sa jeg til mamma at: «Ja, mannen vil på date med meg i dag!» Mamma: «Sendte du en tekstmelding der du spurte om han ville gå på date med deg i kveld?» Jeg: «Ja?» Mamma: «Du har nettopp manipulert mannen din på date» Meg: «???» Mamma: «Eller brukt kvinnelist om du vil. Han kan jo liksom ikke svare nei på noe slikt»

Ved middagsbordet måtte jeg spørre mannen om han følte seg forpliktet til å gå ut sammen med meg i kveld på grunn av måten jeg ordla meg på i tekstmeldingen, hvorav han bekrefter at det var tilfellet. Jeg prøver å si at om han vil at vi bare skal henge med mamma i kveld er det greit. Han påstår han vil på date. Jeg aner ikke lengre om det er fordi jeg har lurt han, eller ei, men jeg er fornøyd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s