Nå gjelder det å holde fokus

Om noen måneder kan du trene med meg. Gøy, hva? Jeg gleder meg så vanvittig! I dag passer mamma lille mens jeg studerer og pugger de latinske ordene til forskjellige benene i skjelettet vårt. Akkurat den delen av pensumet er ikke så veldig morsomt, men siden jeg forstår viktigheten av kunnskapen står jeg på. Skal innrømme at jeg gleder meg mer til treningslære, bevegelse og skader, mental trening og ikke minst kosthold og ernæring. Det kribler faktisk, så mye gleder jeg meg. Muskelfysiologi og skjelettlære er vel ikke det jeg finner mest interessant.

Men om jeg bare holder fokus nå og står på nå kommer jeg til delen som omhandler det jeg virkelig finner MORSOMT!! Jeg gleder meg også helt vanvittig til den praktiske undervisningen som starter opp om en liten måned. Det skal bli gøy førsta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s