Du er fortsatt byen min altså

Hallo Tromsø. Som jeg gleder meg til å henge sammen med deg noen dager. Siden huset vårt på Håkøya er tomt bor vi oss mamma disse dagene, til Ivers begeistring. Har en million saker på huskelisten, men det blir bare koselig. Elsker fortsatt Tromsø altså! Skal sørge for å få inn noen kaffekopper på Risø, treffe x antall venner og kanskje en tur ut å spise med mannen mens vi er her. Ja, å ikke minst tapas og rødvin med barseljentene. Det gleder jeg meg stort til. Det er ikke mange ganger jeg har vært ute på kvelden etter Iver kom til verden, så dette blir stor stas.

3 kommentarer om “Du er fortsatt byen min altså

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s