Eventyrskogen vår

Sørdalen har den nydeligste skogen for jogging. Skogen utenfor huset har en perfekt traktorvei å løpe etter. Furuen blandet med bjørk gjør opplevelsen trolsk og eventyrlig. Nesten motivasjon i seg selv å kunne løpe her og bare la tankene vandre. Terapi, yoga og balsam for sjela på en og samme tid.

Tenk å være så heldig å bo midt oppi dette her da! Jeg elsker det! Mannen og jeg bytter på å løpe med vogna når vi jogger sammen. I går trente jeg rygg, så å dytte vogna etter en slik traktorvei kjentes godt! Har forresten begynt å teste ut noe nytt treningsmessig som jeg kommer tilbake til senere, blir spennende å se om det gir ønskede resultater. Ha en fin lørdag da, dere. På gården er det lettsaltet auar på middagsmenyen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s