Enkle gleder

Villbringebær er en grunn til at vi flyttet på landet. Lillebror og en kompis var å syklet i skogen. Når de kom tilbake fortalte de at de hadde funnet masse moden bringebær. Det tok meg bare et øyeblikk, så var jeg akkurat der de hadde funnet store, deilige bær. For meg er det så viktig å kunne gjøre akkurat dette. Uten verre logistikkplanlegning, komme seg i naturen å benytte seg av hva den har å tilby.

Lille ble overlatt til bestemor og bestefar. 45 min ble tilbragt noen minutter fra huset i flere bringebærkratt. Lillebror hadde nok spist de største, men over halvliter bær ble plukket på null komma niks. Nå skal det rørers syltetøy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s