Slik kan småbarnslivet også være ..

Rett etter lille var lagt i går sto jeg med oppvasken, og plutselig kom det noen merkelige lyder over baby callen. Gikk straks på rommet for å sjekke hva det var. Visste seg at lille stakkars hadde spydd. Ikke bare litt. I hele senga og over hele seg. Rolig kveldsstund på ho mor ble byttet ut med knust mammahjerte, dusjing av mini, vasking av spy og kos med en pjusk lille.

Siden mannen er i Tromsø denne uken valgte jeg å ta med mini opp til pappa og bonusmamma for å overnatte der. Det ble en tidlig kveld, men som småbarnsmamma skal det ikke mye til for å vippe energien ut av balanse. En kveld med oppkast er et perfekt eksempel.

Hele dagen i dag har bært preg av det. Jeg har vært stuptrett! Med unntak av to skarve knekkebrød har matinntaket mitt bestått av fem glass juice. Fire glass med appelsin, og et glass eplejuice for å kompensere på vitaminfronten liksom. Selv om det er masse kcal i juicen blir man jo ikke mett, noe som har resultert i fire kakestykker som mellommåltid. Frosne vel og merke. Trenger man mat raskt og helst en heftig blodsukkerstigning ser man ikke behovet med tining først. I ettertid forstår jeg at noen minutter ekstra på enten å tine kakestykkene, eller lage seg en brødskive med litt mer sunt innhold på nok hadde vært mer formålstjenelig. Det forsto jeg altså ikke i sta når jeg gnagde på de frosne kakestykkene.

Nå er heldigvis lillebror her. Iver forguder sin onkel så de leker og koser seg, mens jeg varmer middagsrester fra i går for et litt bedre næringsinntak. Hurra for fredag i morgen, og at mannen kommer hjem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s