Takknemlig

Jeg skal slettes ikke lyge, jeg finner det noe skummelt å skrive blogg, å dele innholdet med dere. Men jeg er så glad i å skrive. Være ærlig. Så glad i å leke med bilder. Komposisjon av tekst og bilde finner jeg fryktelig morsomt. Derfor har jeg på nytt endt opp med å skrive blogg. Å derfor blir jeg så utrolig glad for alle de gode tilbakemeldingene og heiaropene. Privat melding, snap, sms, muntlig. Det varmer mer enn dere kanskje forstår og jeg håper jeg klarer å uttrykke det tydelig nok. Takk! Jeg tar også gladelig imot konstruktiv kritikk og innleggsønsker om det skulle være noen.

Ha en fin dag, kjære dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s