Politisk fornøyd

Lille er lagt ut i vogna for første blund. Selv sitter jeg med kaffekoppen å leser meg gjennom nyhetene. Gode nyheter å våkne opp til. Jeg har en gang deltatt på valgvake, og hadde det ikke vært for miniputt gutten min og at jeg faktisk sitter i skogen nå, skulle jeg gjerne vært på valgvake i går for å kjenne på pulsen. Personlig setter jeg pris på at mine kampsaker skal jobbes med av de som nå overtar roret i Tromsø (endret adressen til Bardu i går faktisk, så politisk er det Tromsø som fenger min interesse akkurat nå. Må vel sette meg inn i lokalpolitikken her på innlandet også snart).

Det som er spesielt viktig for meg av lokale saker er at Holt-området beholder sin natur, jeg ser ikke behov for et enormt badeland kommunen ikke vil ha midler til å vedlikeholde, ei heller er jeg fornøyd med byrådsordningen. Hva som skjer med Kvaløyforbindelsen nå blir spennende å se. Som fraflytta Håkøyboer har jeg ikke tro på en ny bru ved Sandnessundbrua, men jeg er hellig overbevist om at det må foretas grep, hvor man må tenke på den helhetlige utviklingen flere steder. Generelt er jeg skeptisk til kommunesammenslåing, søndagsåpne butikker og innvandringspolitikken nasjonalt.

Her ble det veldig fokus på alt jeg er skeptisk til, noe som er unaturlig til meg å være. Jeg som person fokuserer ofte på det positive fremfor det negative. Blir det kanskje slik med politikken? Man kjenner ekstra på det man er bekymret for? For i dag er jeg politisk meget fornøyd. Det blir veldig spennende å følge med på hva som skjer fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s