Bursdag på gården

I går hadde vi bursdag på gården. Personlig elsker jeg bursdager. Det første jeg gjorde når jeg våknet var å hive meg rundt i kakebaking. Frokosten og morgenkaffen (som jeg seriøst er avhengig av!) ble først inntatt etter kakebunnen var i ovnen.

Pappa, en av heltene i livet mitt, var bursdagsbarnet. Klippen som alltid stiller opp. Pappa er tryggheten selv. Jeg vet at uansett hva som hender så er pappa der. Stø som en baute. Som ungjente uten førerkort har jeg ringt gråtende til pappa, hvor han har hevet seg i bilen og kommet susende til Tromsø for å hente meg hjem. Han hadde hentet meg på månen om jeg hadde trengt han. Bestefaren som forguder Iver. Som er sjeleglad for at vi har bosatt oss i nabohuset.

Klart vi måtte feire hans bursdag! Jeg som elsker en anledning til å pynte meg litt ekstra, spradet rundt i skjørt på gården fra formiddagen av. Sola skinte og jeg kan ikke huske at det har vært over 20 grader før på slik en høstdag før. Lykke rett og slett.

En kommentar om “Bursdag på gården

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s